S-a lăsat cu scandal în restaurantul lui Dani Oţil. Prezentatorul de la Antena 1 a răbufnit: „Avem niște țărănoi printre noi…”
Dani Oţil a avut parte de o experienţă neplăcută cu unul dintre clineţii care i-au trecul pragul. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta de la Antena 1 de ţine un restaurant în Capitală. În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, acesta a povestit ce s-a întâmplat. Dani s-a arătat foarte deranjat de atitudinea respectivului, l-a numit chiar „dobitoc”.
Dincolo de cariera lui în televiziune și de pasiunea pentru raliuri, Dani Oțil e și antreprenor. Prezentatorul de la Antena 1 şi-a deschis de câţiva ani o afacere în care este foarte implicat. Merge des la restaurantul pe care îl deţine, iar la un moment dat a asistat la o situaţie care i-a lăsat un gust amar.
„Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1.
Dani Oţil: „Dobitocule! Ieși afară”
Deşi nu a dorit să îi facă publică identitatea respectivului, prezentatorul a mai oferit câteva amănunte despre incident.
„În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: «Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?». Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil, deranjat de comportamentul clientului.
Cât costă o porţie de șnițel cu cartofi și brânză la restaurantul lui Dani Oțil
Printre preparatele cu care te poţi delecta în restaurantul lui Dani Oțil se numără paste, pizza, burgeri, fructe de mare, ciorbe, deserturi sau șnițele sau cartofi şi brânză. Prețurile pornesc de la 20 de lei şi pot depăşi 100 de lei dacă îţi comanzi mai multe feluri de mâncare.
Spre exemplu dacă vrei să mănânci budincă Chia, un French Toast și Turkish Eggs, trebuie să scoţi din buzunar aproximativ 120 de lei. Un alt fel de mâncare, precum Avocado Eggs, are din start un preț ridicat de 68 de lei.
Printre preparatele comandate cel mai des de români se numără șnițel cu cartofi și brânză. O porţie la restaurantul lui Dani Oţil poate depăşi suma de 50 de lei.
Sursă foto: social media